Men hallå! Jag då!!


Vet ni vad som hände i går? GISSA GISSA GISSA.......Jo jag blev klippt, och snygg blev jag också :)
Nu är det ju så här att jag som är en ponny av rang dvs snygg, bra muskler, fina föräldrar (tror jag, låter bra iaf) har vunnit många priser åsså är jag en prins (har matte sagt åtminstone) måste ju se välvårdad och snygg ut, eller hur...Men det har det inte varit mycket av på slutet. Ni skulle bara se hur min man har sett ut!! Ett riktigt katastrofområde...men i går fick jag äntligen gå till frissan. Eller frissan och frissan, gamla matte är det, men hon är riktigt schysst på att fixa barret på mig :)

Så nu mina vänner är jag tillbaka igen. Kungen i hagen, stonas nr 1, killen alla vill vara, men bara jag är :) Nu kan jag andas ut och gå med huvudet högt igen. Får bara hoppas att detta med mina klippningar kommer att skötas fom nu. För att visa mig ute (gudomliga jag) utan schysst barr, ja det går bara inte, helt enkelt omöjligt...
Vad ska brudarna säga : O

Nu står min kompis och ropar på mig i hagen. Det låter som om morgonhöet att kommit fram så ha det så bra alla ni där ute. Nu väntar prärien på att bli utforskad och uppäten. Och hittar jag inte på någonting annat så väntar en liten lur på mig efter käket :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo