Dressyrträning

Börjar med gårdagen. Skrittade ut med mamma och Holle till byn. Där mötte vi både en massa bilar, barnvagnar och även en fyrhjuling, våra hästar brydde sig inte ett dugg. Lugna och obrydda som vanligt. :)

Idag var det dressyrträning på hippo som gällde. Pridde var så jämarns fin så jag vet inte vad! Mjuk och verkligen arbetsvillig. Han bar sig själv så himla mycket jämfört med vad han annars brukar göra. I galoppen var han så himla fin och samlad så även fasten jag gav honom långa tyglar fortsatte han jobba i samlad form helt av sig själv. Även i traven vissa stunder känndes han som en miljon. Han var så fin idag så jag höll på att smälla av, svårt att inte tokälska denna ponny!♥ Det är så roligt nu när vi har kommit igång med dressyren, för efter varje träning märker man att vi har utvecklats på något vis. Vi lär oss någonting nytt varje gång och det är så himla skoj!

Imorgon är syster min snäll och leder Pridde så får jag en hel kväll med min andra älskling, Jerry. Det blir till att äta gomiddag och bára mysa av varandras sällskap!♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo