Snubbla runt i mörkret



I dag så fick jag äran att gästblogga här :) Har haft hand om Pridde plutt nu när matte är sjuk. I går så linade jag på banan med en älg som nämsta granne. Tog en stund innan jag fattade vad det var som stressade Pridde lite, och innan jag förstod att det inte var en häst som rymt utan en livs levandes skogens konung som stod där och repade löv från kvistarna :) Hur som haver så gjorde den inte så stort väsen av sig så det värsta som hände igår kväll var att lampan slockande mitt i allt....inte roligt alls !! Jag är inte ett fan av mörker och kan utan att ljuga säga att jag vid 44 års ålder fortfarnde är liiiite mörkrädd ;)


I dag stod det tömkörning på menyn och glad i hågen for vi ut med Sanna och Holle som sällskap. Kan väl säga som så att det krävs betydligt mer övning innan Fru Ahlenius behärskar denna svåra motionsform :( Men Pridde är ju snäll så förutom en helomvändning på 180 grader så gick det väl hyfsat. När Holle & Sanna for i väg i trav så blev det lite mer fart under tassarna så för att inte utmana ödet så vände vi tillbaka mot stallet och genast så blev farten betydligt lugnare för den fyrfota killen. Det var bara Frode som lade in turbon och drog som en avlöning, gör han alltid på hemvägen så det är helt normalt. Både jag & Pridde tycker jag förtjänar ett G i alla fall eftersom vi både gjorde vårt bästa , inte lätt men det blir att öva lite till :)

I morgon är nog matte tillbaka så då blir nog båda pållarna nöjda :) Gamla matte duger när inget annat står till förfogande men bäst är nog när ordningen är helt återställd och dom riktiga ägarna är på plats :) Så i morgon blir nog Pridde plutt glad och drar en lättnadens suck när han ser vem som stiger in genom dörren....Halleluja....nu är hon äntligen frisk !!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo