Lättlurad någonting. Snacka om att vi har det bra :)


I går var det gamla matte och husse som kom till oss. Såg direkt när bilen kom att i dag skulle jag kunna lura till mig både godis och klining på prommisen :) Det blir alltid prommis när dom gamla dyker upp. Och eftersom jag har lindat gamla husse runt min hov så gör han precis det jag ber om ;)

Och precis som jag trodde så behövde jag bara stanna efter en stund så kom husse med godis och frågade om jag ville smaka, och sedan kliade han mig på magen. Det kallar jag lyx att ha en så väluppfostrad människa i min närhet, jag har verkligen lyckats där :) men å andra sidan så har jag ju jobbat på det i ca 8 år så någon gång borde det ju ge resultat, eller hur :)

Ja jag kan bara hålla med dig. Gamla matte som jag brukar få på våra prommisar är inte helt fel hon heller. Iof sig så är hon inte lika lättlurad som husse men inte helt fel heller. Hon är inte lika tuff som lillmatte är, som kräver att jag går rätt och aldrig att hon tillåter att jag får klia mitt huvud så där skönt som jag tycker om på prommisar. Men gamla matte hon blir inte fullt lika upprörd om jag gör det ;) Hom tycker att jag är såååå sööööt och myyyysig när jag goar med henne som hon säger....Hon har inte fattat att jag använder henne som en kliplanka ;)

Tänk vad bra vi har det, som på ålderns höst har så lättlärda människor i vår vardag. Människor som gör som vi säger och som gör som vi vill. Bra så mycket sämre kunde vi ha det. Nu får vi godis, mat, kärlek och omvårdnad och inte behöver vi jobba så mycket för det heller. Känner mig ganska så nöjd som pensionär, hade aldrig kunnat ana att vi skulle få det så här bra. Men å andra sidan så är vi prinsarna i deras liv så lite kunglig behandling är ju faktiskt bara deras skyldighet att servera till oss, så det så ;)

Vi hittade några bilder på mattes mobil. Som ni vet vi det här laget så är hon ju galen i att fotografera och vad är snyggare än vi att fånga på bild :)







Lilltussen som kallas för Frode får också vara med. Lite odräglig mellan varven är han men ganska så söt, och jösses vad rolig han är att skrämma lite. Han blir jätterädd om jag sätter mulen mot hans rygg och fnyser till, då blir det fart under tassarna hans :)





Ha det bra alla där ute. Nu ska vi ge oss i kast med lunch höet så nu har vi inte tid att skriva någonting mer. Snart dyker våra rätta mattar upp och då är det slut på friden för ett tag ;)

Hälsningar Holle & Pridde







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo