Hakuna Matata

Igår var jag och mamma ute på en liten tur i byn, vart en liten trav och galopp. Kallt var det! Pridde var lite piggelin så han tyckte en bil var läskig, likaså skuggan vid bron och i skogen skulle ett monster bita honom i baken. inte lätt att vara en ponny ibland, men söt som socker är han :)

Idag vart det skritt i skogen med Syster. Normala Pridde var tillbaka, dvs hakuna matata Pridde. Kallt som attan idag också, trodde min näsa skulle trilla av.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Något som inte gäller hästarna.. Såg på melodifestivalen och hur lycklig vart inte jag då två av mina favoriter gick direkt till globen! :D Roligt roligt! Då Loreen sjöng höll jag nästan på att gråta, ja töntigt jag vet, men för mig var allt bara helt... PANG. Dansen, kläderna, sången ja allt. Dead by april var ju inte dåliga dom heller. Har alltid varit lite förälskad i då man blandar "vanlig" sång med growl. Så just nu är jag en glad flicka :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo