Nä nu får det faktiskt vara nog...


Nu är det min tur att få skriva lite så att ni alla andra vet att denna pärla (jag alltså) finns ;) Men vem är jag då? Men världens bästa Frode så klart!

Jag är en Kinesisk nakenhund , med för mycket hår så riktigt naken är jag ju inte. Men som matte säger: det hår jag har är bara bra eftersom jag är ute så mycket. Jag är en mogen man i mina bästa år, 9 för att vara exakt, men känner mig både yngre och äldre ibland helt beroende på vad det är för väder ute :)

Toppenväder då är jag max 3 och skitväder då är jag typ 93, känns så i alla fall. Men jag är kung på bygget och mattes lilla bebis, säger hon i alla fall så jag får väl tro på det då. Min småmattar är ganska så bra dom också. Men den ena, Sanna heter hon, hon har fått en väldigt ful ovana när det gäller mig. Hon ska alltid bada mig!! Va kan ni fatta....vem vill bada frivilligt? Ja inte jag iaf :/ - Kom nu lilla gubben, så ska vi B A D A säger hon och tror att jag inte klarar av att stava. Är hon dum eller!? Klart att jag har listat ut vad B A D A betyder, det är badkaret och schampo i ögat det.... inte ett dugg roligt alls!!

Och min andra matte, Jessika....vet ni vad hon har gjort??? Men skaffat en liten skit med päls som hoppar och hoppar och tror att jag är någon sorts lek kompis! Är dom utan hjärna när dom är små? Kommer inte riktigt ihåg om jag var likadan när jag var liten, kan bara inte tro det, nä jag bestämmer här och nu att jag var bra nog så mycket smartare i samma ålder ;)

Hur som är det lite synd om mig i dag. Jag har ont i tassen och har fått vara hos veterinären för lite medicin och hjälp med att rengöra vad det nu är som jag har i tassen. När vi åkte dit hade jag jätteont och kände mig hängig som sjutton. Men väl där charmade jag den kvinnliga vetrinären så ordentligt att jag fick en spruta med smärtstillande så på vägen hem dansade jag ut genom dörren. Men något fel var det ändå med sprutan. För runt 22 igår kväll hade jag ont igen. Men i morse fick jag en supergod tablett av matte och vipps så käntes det mycket bättre i tassen :)

Som tur var så hade jag med mig lillhusse när vi åkte till veterinären. Ja ni läser rätt :) Jag har faktiskt en lillhusse också, och han går inte av för hackor inte. Han kvällskissar alltid mig på kvällen och han kliar så gudomligt gott i pälsen min . Ingen kan klia som lillhusse, han är bara bäst :) Och igår när jag hade ont och mådde pyton så bar han mig hela vägen till bilen och hela vägen in till doktorn. Kände mig lite kunglig och viktig eftersom jag blev buren, det kan få ske fler gånger, hoppas bara att jag inte behöver ha ont för att det ska hända...

Och eftersom jag är på bra humör i dag trots min onda tass så tänker jag bjuda på en bild av vackra mig :) och bara för visa att jag inte har några hard feelings mot den lilla pälsbollen så lägger jag in en bild på honom också. Han heter Rufus men kallas för lillebror eller Ruffe, säg ingentin till pälsbollen för då blir han så jämarns dryg, men liiite söt är han i alla fall, men bara lite.


Vackra underbara jag :)





Den lilla pälsbollen....Mindre vacker men snäll iaf ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo