Nu är friden slut

Har blivit några fler turer på Pyret (eller Bumling som jag vill kalla honom).
Fredag: Tur mot fjärn med Cicci. Vart lite trav på en lugn och snäll pålle.
Lördag: Tur i skogen men Cicci på två taggade pållar. Pridde hoppade och for och ville springa mer mer mer men Cicci fick ta ner honom på jorden igen :) Bumling var även han pigg, svung i stegen i traven och öronen spetsade men han skötte sig endå exemplariskt. Provade hacket på honom för första gången idag och han funkade jättebra på det.
Söndag: For en sväng i skogen med Julia och Lillan, vart lite trav även idag på en lite töntigare pålle än normalt. Blåste ju lite så man måste ju vara på sin vakt ifall en sabeltandad tiger skulle hoppa fram ur buskarna ;) Men han är ju så skön när han väl "fjantar" för han tvärrycker lite och sen så lunkar han på efteråt som ingenting. Inget hoppande, snurrande, springande eller så. En riktigt stabil herre som systeryster har skaffat. Efter markservicen gick jag även på en prommis med Pridde och han var lika snäll som vanligt. Vilken tur vi har som fått två riktigt snälla och stabila gubbar :)
 
Nu är ju Sanna tillbaka (friden är över ;) ) så idag blir det ut på en tur på underbara Pridde igen, har saknat min lilla mysgurka <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo