Julklappshoppning

Idag var Jag och Pyret med i våran första tävling. Vi hoppade hela 60 cm på Hippos julklappshoppning. Det var en taggad häst som vi gjorde iordning men så fort jag satt upp blev han lugnet själv (även fast jag var så nervös att jag skakade). Vi hoppade fram några gånger i lilla ridhuset och det kändes sisådär. När vi fick komma in i stora ridhuset fick jag hoppa en gång på hinder nr.1 och det gick som det gick (det är det första skuttet ni ser på filmsnutten nedanför). 
 
Grunden kändes ganska bra. Det blev lite hackigt och avståndsbedömningen fanns inte med. Men han hoppade super och tvekade aldrig. Allt eftersom vi matade av banan kunde jag andas mer och slappna av. Haha! När grunden var klar och vi fortsatte in på omhoppningen så försvann en del av flytet som vi hade i grunden. Men då jag har världens finaste stora gula så gick allting super. Det är bara att styra och hålla om, då hoppar han allt man styr på. 
 
Vi fick med oss en blå/gul rosett och en låda med julskum. Stora gula fick även en dusch, behandlad mugg och nya "sockar" i bootsen. Hela dagen har varit jätterolig och jag är så GLAD över att jag gjorde det här äventyret med Pyret. Den hästen har gett mig så mycket som ryttare och vän. Även fast han är pigg och busig så behöver jag aldrig vara orolig på hans rygg. Den där hästen har ett hjärta lika stort som universum!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo