Hittade ett inlägg från min gamla blogg

Dagen du knatade ned från transporten från Dorro var jag överlycklig. Jag hade bara sett dig på video och bilder, men det var kärlek vid första ögonkastet. Du var den finaste jag hade sett och du skulle bli min (Delvis foderhäst). Det var med dig jag gjorde allt som jag inte vågade med andra hästar, och du var även den första jag flög av mitt ute i naturen och inte på en bana ;) Haha! Det var med dig jag började rida för privattränare och såg alla framsteg som vi gjorde med varandra. Som den gången vi fick lära oss att göra skänkelvikning, eller den gången då du gick i fin form i galoppen varv efter varv utan att protestera över att det var jobbigt.

Det är med dig jag började resa runt och småtävla, visst bara på klubbnivå, men vem bryr sig? Huvudsaken var att vi hade roligt och det hade vi ju. Alltid spetsade öron och du gav allt. Man kunde inte tro att du började bli med åren, och vissa förstod inte alls att du var en äldre man, de trodde inte på en riktigt när man berättade när du var född.

Vad vi än gör är du alltid varit med på noterna. Varje dag har gett mig ett nytt minne som alltid kommer att finnas kvar. Alla dagar med dig är underbara!!

Du är den jag har lastat på och av själv och kört i transporten. Du har alltid stått snällt trots mina misstag ibland (typ kraftig inbromsning) och endå alltid gått på transporten när jag har bett om det. Aldrig sura miner eller tjafs. Du har en ängels tålamod!!

Tack för allt du har gett mig!! Älskar dig!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo