En kväll i stallet

Har saknar stallet, ja jag måste bara erkänna det :) Jag har t o m saknar att mocka bajs, ja då är det riktigt illa ;) Hur som så var det mormormatte som tog hand om Pyret ikväll. Gissa om han stirrade storögt när jag kom luffsandes i regnet till hagen. Och vem sjutton är du då?? Vi har inte träffats så mycket så han såg lite fundersam ut när jag dök upp. Men eftersom han är en gentleman så uthärdade han mina tappra försök att vara häst tjej men jämnmod. Om jag bara sköter mig går det fort och så kommer min riktiga matte i morgon, det blir nog bra såg han ut att tänka :)
 
Vi fixade markservicen och sedan blev det smörjande av Pyrets ben och litte pyssel så där i allmänhet. Benet såg så mycket bättre ut, var en stor skillnad sedan i söndags när jag var med och Jessika sa att det var ännu bättre än igår :) Gillas av mig, hoppas på bättring så ridningen kan plockas upp igen men framförallt så att våra oroshjärtan kan få vila en stund. 
 
Prommis i det uuuunderbara vädret (ironi!!) blev det och även om vädret var i mot oss så känner jag mig så lycklig i hjärtat ändå. Hur har jag överlevt så länge utan stallet i Ström?? Men nu blir det ändring på det. Varannan dag är det min tur att snusa häst och jag kan bara upplysa om att det kommer att bli superhärligt. Har saknat alla fina stallkompisar, hästar och alla härliga skratt som jag får på köpet. Och när Pyret är bra är det dags för pantertanterna att ta upp sin ridning (  eller hur Mia :-)  )
 
 
Vid pennan i kväll var det Åsa//
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo