Premiärtur

Var det för mig och Pyret i dag :) Han har blivit så mycket bättre i muggen, och i och med det så är det betydligt mindre steppdansande också :) Våra mattehjärtan blir lättare och lättare när vi ser att det går åt rätt håll <3
 
Jag och Jessika pysslade och gjorde bort allt tråkigt och sedan for vi ut på en skritt tur i skogen. Men det höll på att gå lite illa för lilla mig. Pallen som jag använde mig av hade jag ställt i lite utförsbacke eftersom Pyret är så hög :) Resultatet blev att när jag lade benet över tyggen och skulle skjuta ifrån så tippade den fördömda pallen in under Pyrets mage och jag gled snyggt och prydligt ner igen och hamnade bredvid Pyrets magge sittandes snyggt och prydligt på pallen :D Då tittade den lilla pållen på mig med väldigt uttrycksfulla ögon " Skärp upp dig och gör om och gör rätt " ;) Tur att han är en väldigt snäll och cool kille :)
 
For ut på en liten skritt tur och gu så härligt det var. Hög som ett hus är han men lika snäll som stor. Såg ett rådjur på lägdan och en massa mygg, men vad gjorde det :) äntligen är jag uppe på hans rygg, så jag har längtad efter denna stund. En tur ute  i skogen med solvärmen i ryggen, men jag håller med, liiite mindre mygg hade det gärna fått vara ;)
 
Vid pennan i dag är det Åsa :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo