De senaste dagarna

I torsdags tränade vi igen efter ett uppehåll på ca 5? veckor. Träningen gick sjukt BRA och jag var väldigt nöjd över båder mig själv och Pyret. Vi jobbade mycket med tempo, lite vägar och galoppen och jag kan verkligen stå rakryggad och erkänna vilken utveckling vi har gjort sedan vi började träna i augusti! Det har verkligen hänt mycket, speciellt hos mig som ryttare. Vi börjar sakta men säkert att prata samma språk och det resulterar i en mjukare och mer harmonisk ridning. När vi var klara med lektionen skrittade jag av honom innan han fick möta ödet med vatten och schampo. När han var duschad och klar fick han gå in i boxen med natthöet som sällskap innan det släcktes ner och rullades hemmåt (för oss människor)
 
 
På fredagmorgon blev det ett pass Nr.2 i ridhuset och denna gång provred även mamma honom. Hon red i alla gångarter och jag avslutade passet med lite intervallträning. Det var en taggad och glad häst och när jag kramade med skänklarna fick han bråttomt iväg ;-) När han var motionerad mockades boxen ur och så fick han lite lunchö att tugga på. Senare på dagen rullade vi hemmåt och det var en glad häst som klev av transporten hemma. Det blev även lite bus i hagen när han släpptes ut.
 
I lördags blev det en promenad och i söndags fick hästarna vila på vi hade fullt ös hela dagen med lunch på stan och kalasfirande.
 
Igår blev det en liten tur ner till hamnen och tillbaka med Syrran och Pridde som sällskap. Jag red barbacka (okey då, med padden) och tränade att sitta ned i traven. Peppar, peppar men jag tror att jag hittade den rätta snitsen då jag knappt skumpade och det kändes mjukt och bekvämt!! LYCKA!!! Det var en go och glad häst igårkväll.
 
Ikväll blev det en promenad då ena booten var på vift i lerhagen. När vi kom tillbaka från promenaden blev de ompysslade innan de fick gå in i boxarna för natten. Därefter fick jag hjälp av Ida, Anders och lamporna från en traktor för att söka efter booten, och belive it or not, men vi hittade den! Det trodde jag faktiskt inte att vi skulle göra. Men glad är jag då jag trodde att jag skulle behöva beställa en ny och låta honom stå tills den nya kommit. Men tji fick jag för det.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo