Rotfyllning

Fick som 25 år gammal påbörja min första rotfyllning i fredags (känns som att jag är påtok för ung för det. Men tji för det!). Det hela gick jättebra, jag trodde det skulle göra jätteont då många har berättat hur hemskt det är. Väntade hela undersökningen på att det skulle göra ont, kände dock bara några ilningar. Så, så hemskt var det! Fick inte skryta om att jag var så duktig ;)
 
På fredagnatt fick jag ta ipren och alvedon, för när bedövningen släppte började göra ont. 5 timmar efter att jag tagit tabletterna för natten vaknade jag av det gjorde så jäkla ont. Så 5.30 på lördagsmorgonen när jag gick på toa släppte jag en tår eller två. Lyckades somna om någon timme innan jag vaknade och klev upp igen. Mer alvedon/ipren och skicka ett SMS till tandis för att fråga om det här var vanligt. Fick veta att det kan ta någon dag innan det klingar av och att jag skulle höra av mig om det blev sämre. Sagt och gjort, alvedon och ipren under dagen för att frammåt kvällen känna smärtan klinga av!! Wihoooo!!
 
Vaknade i morrse och smärtan var nästan helt borta, men då var jag istället ännu mer svullen i munnen än tidigare, det syntes även på utsidan. Blev kallad hamster och att det såg ut som att jag hade en liten boll eller något i munnen. Ännu ett SMS till tandis för att fråga om svullnaden, och han ska försöka ge mig en tidig eller senare tid imorgon, för ev har jag fått en varbildning. Så imorgon får jag se vad han gör med min mun. Samtidigt som det är skönt att det kanske är klart snart så kom inte allting i en speciellt bra tajming nu inför jul :P
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo