Å herre gud

I dag var det mormormatte som hade mig. Ja vad ska jag säga? Jag är ju en mycket tolerant herre i mina bästa år så det är ju bara att tiga och lida ;) Tänkte att det går ju alltid att vigga till sig lite mer gotta med den gamla grå än matte så helt tokigt behöver det ju inte bli trots allt :D
 
Skötte mig snyggt på prommisen, alltid bra att visa sig från den snällare sidan. Hon har en förmåga att gå upp i falset på rösten som är så otroligt enerverande för öronen, tro mig!! Så för att skona dom både för mig och Pridde så gick jag som en död ko från punkt A till B, hon gillar sånt ska ni veta, döda kor alltså, lugna djur om jag måste översätta så att ni fattar ;)
 
Men gissa sen! Jag trodde ju som att det var över efter prommisen, men det kunde jag ju bara glömma! Nu ska hon hux flux lära sig att sköta mina tassar också! Men HALLÅÅÅ! någon måtta får det väl ändå vara, hon äääär ju bara för sekig i det mesta och med mina tassar är hon väääääldigt sekig. Jag menar,det behöver ju inte ta så lång tid att jag riskerar mossbildning på ryggen, eller hur!!
 
Men SUCK!! Var ju bara att vara extremt snäll och lydig, tänkte att då går det väl liiiite fortare......ja typ fem minuter snabbare. Jag ljuger inte men det ser ut som om jag har fått lite grönt på ryggen. Men som tur är så lovade Pridde (min polare och boxgranne) att kolla upp om jag kanske måste iväg och få en vaxning så skiten försvinner (om det nu är mossa) Håll tassarna att jag bara är skitig. Gör så förbenat ont med vaxning, men vad måste inte en karl stå ut med ibland.
 
Ja som ni märker är det inte så himla lätt att vara en tolerant herre i sina bästa år. Många krav har vi på oss och ofta men inte alltid brukar gilla läget och sköta mig. Men när öronen har fått vila en stund så fixar jag lite falsett på den gamla grå eller busar lite bara för att, för sån e jag :D
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo