Lycka

Klockan är mycket men jag är för göad, exalterad och upprymd efter en dag/natt med Vickan. Vi strålade ihop vid ca kl 13 igår och gick skilda vägar vid ca 03.45, typ 50 minuter sedan. 
 
Vi började ute i Håkis med att motionera tösen. Det var longering och ridning som stod på schemat och hon skötte sig väldigt bra (lite bus kanske slank in där i början). Hon fick plumsa på rätt bra och verkade väldigt nöjd efter passet. Det gick bra för både häst och ryttare (stolt longeringsmänniska). 
 
När tösen var rastad och glad körde vi till Frasses på Ersboda och införskaffade lite mat innan vi rullade hem till oss. Vi åt middag med min familj och precis innan vi klev ut genom dörren för att dra oss mot Ström så bestämde vi att vi skulle se Thor 2 när vi var klara med killarna.
 
Vi rullade sagt och gjort till Ström. Vi gjorde bort markservicen, pysslade och Pyret och gick på en promenad. Vi gjorde helt enkelt den rutinen som vi har just nu. Pyret var go och glad. 
 
När stallet var klart blev det shopping av gotta på Godishuset innan det blev soffläge framför tv:n för att titta på filmen, och jag tycker att den var bra! När filmen var klar så åkte Jag och Vickan för att hämta Tira, vi körde sedan tillbaka till oss för att parkera bilen, och därefter gick vi ut på en promenad i ca 3 timmar (Vi gick ca 1 mil inatt). Vi pratade om allt mellan himmel och jord och fyfan (ursäkta språket) vad roligt jag hade det. Tack Vickan för en otroligt rolig och fin dag. Du är bäst!! <3 Man märker verkligen hur lyckligt lottad man är med en så fin vän vid sin sida!!
 
 
Nej, nu är det med ett leende på läpparna som jag säger god natt och sov så gott :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo