Jag ser ljuset i tunneln

Idag var Johan och tog hand om hovarna på Pyret. Efter Johans behandling såg hovarna mycket bättre ut än innan. Hovarna är fortfarande inte det bästa och han är lite öm, men så länge bootsen sitter så kommer detta att gå åt rätt håll. Det kommer nog att ta ca 6 månader innan vi kan sätta på honom järnskor igen.
 
Men just nu bryr jag mig inte det minsta om hur lång tid det tar innan vi kan sätta på honom nya skor, för så länge bootsen sitter och att hovarna inte går sönder är jag nöjd!! HAPPYFACE!! HAPPYFACE!! HAPPYFACE!!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Josefin

Va sa Johan om hovarna? Bild på hur hovarna ser ut nu vore intressant om du ville visa.

2014-01-11 @ 18:34:23 / URL: http://marrakeshblandannat.blogg.se
Postat av: Sandra

Läste på din mammas blogg om botten, aldrig hört talas om sådana, coola dock!
O önskar er all lycka till med hovarna o att han blir bra! Men det är ju det som är det bästa o fränaste med hovar, att de växer ut o kan göra om hela hoven!
Ilda fick ju en hovböld hösten 2012, o hon bytte ut hela yttersidan av hoven på den sida, utsidan, som hon fick bölden i. Sjukt coolt var det att se o det var i fjolårs som hon bytt ut den helt o allt växt ut igen! Så det tar tid men inget är omöjligt :)
En fråga bara. Varför vill ni ha skor på honom? :) Tänkte med bootsen o så, har ni ju en bra början o gör ju övergången till barfota enklare. O ni behöver inte oroa er för att skon trampas av igen :)

2014-01-12 @ 01:01:04 / URL: http://ildapilda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo