Packat och klart

Eller ja, det mesta iallafall. Jag har skrivit en kom ihåg lista på svarta tavlan i stallet inför fredag. Så alla som läser detta: Det är en förvirrad Sanna som har tagit upp en del av tavlan, jag ber så hemskt mycket om ursäkt. Haha :)
 
På listan stod det sadel och borstar. Men då tyckte Syrran att vi även skulle skriva dit ponnyn så att jag inte skulle åka ifrån honom. Och för er som undrar så kan man nästan åka iväg utan det viktigaste, hästen. Och tro mig, det har Syrran varit påväg att göra. Det var inför en träning med Pyret. Vi packade in alla saker i bilen och därefter hoppade Syrran in och satte fast sig. Så då blev jag ju tvungen att öppna dörren och fråga henne om hon inte hade glömt någonting. Haha!
 
Så tillbaka till det jag egentligen skulle få fram. Alla höpåsar står i transporten och allting förutom det ovannämnda är packat inför helgen. Så på fredag behöver jag bara ta allt pick och pack å rulla mot Hippo med finkan och ponnyn där bak :) Och så kommer vi att ha världens bästa sällskap i helgen. RÅTAGGAD!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo