En tur i skogen

Nu ikväll red jag ut med Julia och Lillan. Vi var ute i ca 1 timme och 15 min (Japp, kollade klockan). Vi red i skogen och Julia passade på att visa mig nya vägar. Det var jättebra underlag så dit blir det att rida fler gånger! Vi red i alla gångarter och gissa vem som taggade till i galoppen ;) Stora gula såklart. Han hade bra energi och rullade på fint bortåt, men när vi vände hemåt vaknade han till ännu mer och ville springa ännu fortare, han gjorde även något lite knix med lilla rumpenstumpen. Haha, Sötnöten!
 
Fick även en fin kommentar av Julia: Man ser hur rumpmusklerna arbetar ;) (På Pyret, inte mig!)
 
Han skötte sig riktigt, riktigt bra! Speciellt om man tänker på att det är första gången som jag är ute och travar/galopperar i skogen med en annan häst än Pridde som sällskap. Är en stolt matte!! <3 Jag och Julia fick även ett gott skratt när vi skrittade hemmåt. Jag säger då det, hästar kan verkligen göra ens dag!
 
När vi var klara med stallet blev det födelsedagsfika och present till födelsedagsbarnet (Stallägaren) ute i det fina vädret med trevlig sällskap. Hela em och kvällen har varit underbar!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo