Att ha en bra hovslagare

Jag kan bara prata för mig själv men är det någonting som jag tycker är jätteviktigt så är det att ha en bra hovslagare. En person som vet min häst's hovar och behov, men även en som jag som ägare kan vända mig till för råd, hjälp och litar på. 
 
När jag köpte Pyret ville den gamla ägaren att jag gärna skulle ha kvar hovslagaren som hon hade haft på honom under den tiden som hon ägde honom. I detta fall var det Johan. W , sagt och gjort så skickade jag iväg ett mail och så blev jag kund hos honom.
 
Johan har varit ett stort stöd och hjälp för mig, en som jag har kunnat fråga om råd när det har kommit till Pyrets hovar. Alla som har följt bloggen vet vilken resa vi har gjort och utan Johan hade jag nog brakat ihop totalt. Jag har ringt och smsat honom i tid och otid (Stackarn!) ang. olika preparat för hovar, tappade skor, glappande skor, trasig hovar m.m. Listan kan göras lång. Jag har även ringt honom en fredagkväll för att han på löradagen snällt kom ut till oss för att hjälpa (Han hörde nog hur nära gråten jag var. Jag var inte lite förstörd när jag ringde). Så fort jag har problem med Pyret har han kommit så fort han har kunnat.
 
Att ha en hovslagare som verkligen värnar om den största skatten som jag som ägare har är obeskrivlig. Att verkligen känna att jag till 100% kan sätta min häst's hovar i hovslagarens händer och veta att det verkligen sköts på bästa sätt är oerhört viktigt för mig. Utan hovar, ingen häst!
 
Så Johan, tack för allting som du har ställt upp med för Mig och Pyret, det är verkligen guld värt!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo