Programridning

Igår tränade Jag och Pyret för Camilla. Vi red igenom programmet som vi ska rida på Lördag i Lycksele och det gick bättre än väntat. Övergångarna kändes jättebra och jag fick ett kvitto på att mitt och Pyrets slit med övergångarna har gett resultat. Vilket känns jätteroligt! I högergaloppen blev han som en liten gummiboll och felet är ju att jag inte sitter helt 100 på det sätt som Pyret behöver, i vänster går det bra! Och det är någonting som vi ska fortsätta träna på! 
 
Resten av passet tränade vi vidare på högergaloppen och halter. När vi gör halt så tar Pyret tag i bettet och sliter det frammåt, så det ser mindre charmigt ut. Men efter ett ex antal halter på volten så kändes det bättre och bättre. Men det är något som vi ska fortsätta arbeta med.
 
Fokusen på lördag är att vi ska ta oss igenom programmet och att vi inte ska hoppa över dressyrstaketet. Jag lägger ribban lågt och så tar vi dagen som den kommer helt enkelt :) Men jag ljuger om jag sägger att jag inte är råtaggad! För det är jag :)
 
 

Kommentarer
Postat av: Elin

Roligt att det kändes bra ändå och lycka till på lördag! :)

Svar: Tack! Ser verkligen fram emot det. Tar det bara som det kommer :) Vi gör det för att få rutin ochb ingenting annat :)
Sanna och Jessika Ahlenius

2015-08-10 @ 09:34:06 / URL: http://liveloveride.blogg.se
Postat av: ɑ n n i k ɑ

Fin!

Svar: tack :-)
Sanna och Jessika Ahlenius

2015-08-10 @ 11:34:53 / URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Postat av: Ulrika B.

Perfekt att du har en bra känsla inför Lycksele. Du ska se att det kommer gå super. Lycka till, vi ses där och jag hejjar på ER!!! Hälsn. Ulrika

Svar: tackar. det kommer att gå super för er också! vi ses! :-)
Sanna och Jessika Ahlenius

2015-08-12 @ 09:47:57 / URL: http://www.magicblue.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo