Att känna sig stolt (Minnen)

Pyret har vid två tillfällen, för två olika ryttare, fått hoppa in som stand in häst på Erik Berggrenträningar. Båda ryttarna, som även är mina vänner, har bara ridit honom någon enstaka gång eller inte alls. 
 
Jag hade aldrig svårt att ta beslutet att låna ut då de båda är ödmjuka och duktiga ryttare, men de är även lugna, trygga och skulle aldrig be mer av Pyret än att de visste att han klarade av. De båda hade även en öppen kommunikation med mig om vad som gick bra/inte bra att göra med honom. Pyret är lugn och trygg, och jag har full tillit till honom, så jag visste att han skulle sköta sig. Men samtidigt vet jag att han inte är den lättaste att rida. 
 
Men, när jag har stått där på sidan och fått se både häst och ryttare kämpa tillsammans så har jag verkligen fått känna mig stolt. Stolt över att jag har så duktiga ryttare till vänner men även stolt över min bästa vän Pyret. Att se hur han kämpar och ger allt kan inte beskrivas. Man ser glädjen och hur han försöker hjälpa ryttaren in i det sista. Han må vara en dressyrhäst, men att bära sina ryttare tryggt över hinder kan han också!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo