Glappsko

Det är snart 8 veckor sedan som Pyret hade besök av hovslagaren och inte förens igår fick han sin första glappsko. Den glappar väldigt lite men shit vilken förändring sedan för några månader sedan! Imorgon kommer nog Johan och sömmar om lite så att han klarar sig tills det ordentliga besöket på måndag! 
 
För övrigt har det varit lugnt på hästfronten. Det har mest varit promenader pga. det försämrade underlaget. Igår red Jag och Vickan till Stöcke PF och tillbaka med Lucky och Pyret. Det var första gången vi red Lucky efter vägen och han skötte sig super när vi mötte buss och bilar. Det blev mest skritt men även lite travjobb. Killarna skötte sig bra och Pyret var segare än vad han har varit de senaste veckorna. Jag kan gott erkänna att jag blivit bortskämd med en väldigt pigg kille de senaste veckorna, så när han var mycket lugnare igår så kändes det nästan lite jobbigt :P 
 
Så, idag blev det en dag i hagen tills skon är på plats ordentligt igen. Så det blev en massa hagmys och markservice idag :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo