Programridning

Red ett pass för Camilla igår. Uppvärmningen gick väll sådär. Pyret var lite på tårna och tyckte att de som sågade och klöv ved på gården bredvid stallet var obehagliga (de syntes tydligt från ridbanan), att det fanns någonting "hemskt" vid byggnaden bredvid stallet och att stallägaren med bihang var obehagliga medans de la upp plankor på hög bredvid ridbanan. Så det var en allmänt spänd kille som fick fram fin nacken samtidigt som han tassade fram. Haha! Men när han var lite mer avslappnad och uppvärmd började vi med programridningen.
 
Försök Nr.1:
Gick kattskit helt enkelt. På tok för mycket missar. Hade svårt med vägarna och det gjorde att jag inte kunde slappna av och bara rida på känsla. Det gjorde mig spänd och sedan Pyret spänd. Dåliga vägar och en hel kortsida där det skulle vara trav fick jag inte ner honom från galopp, där blev det lite studs/kanintendenser. Det positiva var ju att han gav allt i galoppen iallafall. Haha.
 
Försök Nr.2:
Gick mycket bättre då jag kunde slappna av mer och att jag minns vägarna mycket bättre jämfört med försök Nr.1. Både jag och Pyret var mer avslappnade. Och det var ju pga att jag kunde slappna av helt enkelt.  Jag är speciellt nöjd med galoppen. Han kändes mycket mjukare och stadigare. Det blev fortfarande en hel del missar men känslan och vägarna blev mycket bättre detta försök.
 
Det är jätteroligt att rida program men jobbit är det. Jag har fortfarande mycket att jobba med men jag känner hur det går från klarhet till klarhet, Pyret är schysst och ställer upp medans jag får chansen att utvecklas till det bättre. Wihoo. Taggar nästa pass som är på måndag!
 
 

Kommentarer
Postat av: ɑ n n i k ɑ

Så fin :D

Svar: Tack!
Sanna och Jessika Ahlenius

2015-05-16 @ 17:26:24 / URL: http://blogofphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo