Vad händer

Jag lever fortfarande i min Lilla Kirvanbubbla. Han växer så att det knakar. Han går fotfarande jättefint i koppel och vi över på Kom, Nej och Stanna. Nej och kom fungerar bättre än Stanna, men han är ju bara 11 veckor. Allting kommer! Han sover hela nätterna, rastas oftast sista gången runt kl 23 och sover sedan till allt mellan 06.30 och 08.30. Han är full av energi och man kan inte göra annat än att älska honom. En liten herre med mycket egen vilja och humör ;) Min älskade lilla skrutt <3
 
Pyret lever och frodas. Missade min första skoning under ALLA år som hästägare. Fick ett sms dagen efter av Hovis som undrade om jag missat eller bytt hovslagare.. PINSAMT! Men nu har han nyverkade hovar och nya skor. Han skötte sig bra men var lite tyngre än vanligt.
 
Utöver det så rids han både på banan och ut. När vi är ute är det mycket fokus på att galoppera på ordentligt, och när vi har ridit på banan har vi varierat med dressyr och lite hoppning nu på slutet. Det har varit lie jobb på att rulla på en volt med ett hinder i och sista passet på banan avslutade vi att hoppa ett räcke på 80 cm. Och finaste Pyret bar mig snällt över, även när matte höll på att tuugga grus 2 ggr för att hon kom ur balans efteråt. Men det parerade han snällt upp!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo