Snacka om svettigt!

För både häst & ryttare ☺ Men oj så välbehövligt, för oss alla ☺
 
For ut en sväng på stora åkern. Nu när vi äntligen fått på snösulor så känns det ännu bättre att galoppa, vilket vi alla gillar! 3 varv blev det, varvat trav och galopp med mest fokusering på galoppen. Killarna har var och en tagit det väldigt lugnt nu under en längre period ( förkylning, skador, utan snösulor, underlaget mm ) så ikväll kände jag hur det kröp lite i Lucky, nu vill jag galoppa matte!! 
 
Och galoppa gjorde vi ☺ Och  svettiga blev vi ☺ Men så behövligt för myrkrypet i skinnet!
 
 
Pyret fick fara på en alldeles egen tur ( han är under igångsättning efter sin senskada ) han travar fortfarande bara ca 10 minuter ( kommer att ökas på men vi tar det lugnt! ) men ikväll var dom liiiiite busiga och tog en ytte pytte kort galopp på några steg ☺ Och det gillades skarpt av herrn ifråga ☺ När han väl får börja att galoppa kommer han att lysa som en stor sol, hela han ♥
 
 
Nu önskar vi bara lite mer snö ( vill ha!! ) så att underlaget blir ännu bättre. Friska killar och friska mattar så att vi kan jobba framåt igen. Dags att börja att ta upp Camillaträning igen ( Behövs verkligen!! ) och förhoppningsvis blir underlaget så bra att vi kan börja med lite intervaller och bygga flås igen ( på oss alla ☺ )
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo