Lite mer nyheter!

Trots att vädergudarna varit emot oss och tagit bort den vackra vinterskruden och gett oss tråkig, blåsig regning höst så har vi haft tur med ridningen i alla fall! Jag är så tacksam att alla 3 är så obrydda av storm och skitväder, speciellt när vi inte har något ridhus att vara i för att slippa undan dessa höststormar med rusk och regn som legat över Umeå nu under en alldeles för lång tid! Coola killar är dom och det tackar denna lite fegare ryttare för ☺
 
Pyret skrittas fortfarande men ska snart i dagarna in för att ultraljuda benet igen, om gudarna är med oss så ska vi då tydligen om allt ser bra ut äntligen få börja trava igång fina killen igen. Då har han skrittat i ca 9 veckor, lite längre än vad som egentligen behövs eftersom vi valde att endast skritta honom från det vi upptäckte gallan på benet tills vi fick tid att ultraljuda honom hos vetten.
 
Pridde plutt aka "köttbullen" har helt piggnat på sig efter sin "Luckyförkylning" och är nu försiktigt igångsatt med lättare trav och galopp arbete. Vi tar det väldigt lugnt för trots att han inte fick ngn feber så märks det på energin att det tog på, och hostan som följde med förkylningen var inte att leka med för någon av killarna som blev sjuk. Men nu är han på G igen men vi tar det väldigt lugnt. Han är ju trots allt 24 på det 25:te snart, så vi har ingen brådska med att bygga upp flåset igen. 
 
Lucky då? Ja han är helt tillbaka efter sin förkylning. Han fick dock feber i 5 dagar så han har fått ta det vääääldigt lugnt men nu är han helt igång ☺ I Torsdags när vi var ute på galoppjobb på åkern så var han odentligt pigg och hade han fått som han hade velat så hade vi nog rullat runt i galopp på åkern än i dag ☺ Men likaså där så har vi ingen riktig brådska. Vi varvar mycket skritt med lättare trav och galopparbete så att killen ska komma tillbaka i lugn och ro utan att överanstränga sig på något vis ♥
 
Ja så ser det ut för Ahlenius killarna, och förhoppningsvis får vi grönt ljus vid nästa vett besök ☺ 
 
Här en ordentligt blöt kille efter en tur i skogen med mycket regn och väldigt blåsigt väder ( Usch, ogillar dessa trista höstdagar, men bara äääälskar våra fina pannlampor ☺ )
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo