Men lägg ner!.......Nu, Tack!!

Suck säger jag bara! I bland så undrar jag vart världen är på väg och inser att om det stämmer så kommer det att bli bara sämre och sämre, fy sjutton säger jag bara......vill inte!!
 
Var ute igår på en sväng på finaste killen och rullade 2 varv i galopp på storåkern, hur mysigt som helst men med en något pigg och tung kille eftersom jag hade hacket ☺ Tro inte att finaste prinsen gör någonting fel, inte alls! Det är jag som inte riktigt hittat hur jag ska rida, för det är en stor skillnad mellan hack och traditionellt bett ( tycker jag iaf, min reflektion av det hela. Behöver däremot inte vara sanningen ☺ )
 
Nu lite tankar ang rubriken.....Och ja, jag vet att jag låter som en gramofonskiva som hakat upp sig! Men guuuuud så less jag är på detta förbenade väder!! Blåsigt som sjutton var det igår, kol mörkt och ösregn på det......men Grattis Fru Ahlenius, du har dragit nitlotten ang vinterväder, now and forever! 
 
Men hur som, när man väl kommer in i stallet igen, blöt som en dränkt katt ( bildligt talat ) så är det ändå en härlig känsla som infinner sig i kroppen. Både häst och ryttare är lika nöjda med att äntligen få komma in ☺
 
 
I går kväll tog vi in alla 3 killarna, borstade av ben och karleder ordentligt och torkade torrt med handdukar. Tog ur hovarna ordentligt från all skit och sedan fick dom gå in i boxen och rulla runt i spånet, gissa om dom njöt ♥ 3 spåntroll hade vi igår, och jag tror inte dom klagade särskillt mycket över en natt inne i en ren och torr spånbädd ☺
 
Lillprinsens rullande ♥
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo