Träning

Idag hade jag träning numer två sedan augusti/september förra året. Det blev några månaders uppehåll pga. senskadan och igångsättningen som vi nu har kommit en bra bit på vägen i, men vi håller fortfarande på! Jag skyndar långsamt så att Pyret ska må så bra som möjligt. 
 
Okej, tillbaka till träningen. Vi red i alla gångarter, voltarbete, diagonalsluta i trav, övergångar, galopp och lite annat smått och gott! Men det som var bäst idag var faktiskt att nedsittningen i traven aldrig har gått så bra som den gjorde idag!! Som Camilla sa: Sanna, du har vilat dig i form. Haha! Vi fick även till några travökningar som var fina, även fast det bara varade i 5-6 steg innan jag tappade formen på honom och det blev studsigt som bara den, men förut har jag varit påväg att studsa till månen och tillbaka på steg 1 så det är en förbättring. Haha!
 
Jag är verkligen supernöjd över dagens träning och känslan som jag fick tillsammans med Pyret kommer jag att leva väldigt länge på. Nu ser jag fram emot nästa träning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo