Ryggcheck på grabbarna grus

I går hade vi besök av Sonja och koll av sadlar. Först ut var Pyret och som Sanna redan misstänkt så passade Pyrets gamla sadel inte helt maximalt nu så det blev att prova ut en ny sadel men vi sparar den gamla för den passar förutom att den är på gränsen för vid, vilket mer muskler fixar till.
 
Det blev att provrida lite nya sadlar och som tur var så hittade dom en sadel som passar både häst och ryttare. Nu har Sanna lånat den i ca 2 veckor för att få rida lite mer i den och verkligen känna efter hur den fungerar dels för Pyret men också för henne själv.
 
Nästa på tur var då Lucky. Han var mjuk och fin i kroppen, precis som Pyret. Hans sadel var helt rak och jämn i stoppningen samt att mina sittben har varit jämna i sadeln ( inget mer tryck på någon sida som det blir om jag som ryttare sitter lite mer på ett sittben än det andra) vilket känns superbra eftersom jag själv har problem med mitt bäcken. 
 
Även Pridde plutt fick sig en koll och även där var allt precis som det ska vara. Han har 2 sadlar ( en dressyr och en hopp ) och det var bara att rida på som vanligt och så kollar vi alla killarna om ett år igen ☺
 
Så nu är ryggar och sadlar kollade. Näst på tur är tandläkaren för munnkoll av alla 3, sen väntar vi bara på sommaren och det härliga sommarbetet som hägrar där borta i horisonten. Vilket känns väääääldigt långt borta med tanken på den 1,5 dm snöslask som kom i går under dagen och kvällen. Men snart så kommer nog våren och med den, den efterlängtade sommaren ☺
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
 

Kommentarer
Postat av: Lillemmish - mode - williams mamma

Ha en fin onsdag!

Svar: Tack. Önskar dig detsamma :)
Sanna och Jessika Ahlenius

2017-03-15 @ 13:02:56 / URL: http://nouw.com/lillemmish
Postat av: Carolin

fin bild :)

Svar: Tack :)
Sanna och Jessika Ahlenius

2017-03-15 @ 19:44:45 / URL: http://carolink.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo