Det vi befarade har hänt!

Jaha.....då är vi här igen då! Bliiiir lite frustrerad men vad kan man göra...bara gilla läget och svära så där lagomt mycket över allt detta överjävliga regnandet från skyn ☔️ som gör hagarna till kvicksand av lera som tillslut fick en av Pyrets skor att ge upp. Tack och lov för bästa medryttaren som hjälpte till att ta in Pyret och få av han skon som nästan var lös ( Tack vare det så ser hoven riktigt bra ut 👍 )
 
 
Så det blev för Sanna att åka ut på kvällskvisten för att linda in och sätta på Luckys ena boots och fixa till en ersättningshage i mörkret ( runt 22 tiden ) Men som tur va ( peppar peppar vi håller tummarna ) verkar Luckys barfota boots passa hyffsat i alla fall. Fungerar det så kan vi andas ute lite grann och invänta hovis. Fungarar det inte blir det boxvila för killarna tyvärr 😟
 
Men nu håller vi tummar & tår, tassar & hovar att vädret går till det bättre. För mer regn än det här behöver vi inte ha nu tycker jag. Ge mig kyla och snö i stället om det inte kan bli sol och vackert väder. Men ge oss för guds skull inge mer regn!!
 

Kommentarer
Postat av: Hanna Karlsson

Vad trist när det strular så. :-(

Svar: ja verkligen :( Känns tungt ibland men förhoppningsvis går allt bra och hovis kan fixa det till veckan :)
Sanna och Jessika Ahlenius

2017-10-12 @ 07:42:43 / URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Anita

Värdelöst med allt regnande :(

Svar: Håller med!! Så less på regnet just nu :(
Sanna och Jessika Ahlenius

2017-10-12 @ 08:15:16 / URL: http://siliiins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo