Gott Nytt År

Jag hoppas att alla får en bra start på det nya året! Nu kommer ett nytt år men nya drömmar och mål!
 
Idag slog det mig att det är ett helt år sedan som jag stod i stallet med gråten i halsen och en trött kropp och själ. Idag stod jag i stallet och var lite besviken över att ridpasset hade gått kattskit. Men vet ni vad, fyfan vad bra året har varit! De 3 första månaderna var tunga då vi kämpade med Pyrets hovar och att han stod på boxvila under denna tid. Men när den tiden var över har det bara gått uppåt. Jag har sakta men säkert byggt upp honom, vi hittar varandra mer och mer, vi har utvecklas och vi har roligt! Under dessa 9 månaderna som Pyret har varit igång har vi gått från klarhet till klarhet, på alla plan! 
 
Nu kommer det nya året. Vi ska fortsätta kämpa med att bli bättre, leka och prova oss fram. Men vi ska främst ha roligt! Syrran ska börja hoppträna med Pyret och till våren är de förhoppningsvis på banan. Jag ska fortsätta kämpa med min nedsittning i traven, och vem vet, vi kanske är på banan tillsammans till sommaren? 
 
GOTT NYTT ÅR MINA VÄNNER!!
 
 


Älsk <3

 

TRÄNING!

Nu när underlaget är bra igen så kunde vi äntligen boka in en träning för Camilla! Vi fortsatte att jobba med formen i skritt och trav, men idag la vi även in galopp. Det blev några byten innan Piloten (Jag) förstod hur man skulle göra ;) Vi fick även jobba lite med skänkelvikning och prova diagonalsluta i skritt. Haha. Det märks att jag har en duktig häst, för gör bara den förvirrade matte på hästryggen rätt så gör han rätt ;) Pyret kändes riktigt, riktigt trevlig idag. Är så sjukt nöjd över min kille och mig själv idag! (Ger mig själv en klapp på axeln). Det här var den bästa lektionen hitills!! :D
 
Nu ska jag fortsätta jobba med nedsittningen i trav, men även bygga upp styrkan i galoppen. Men det viktigaste utöver det är att vi har roligt och provar oss fram! :) Nu ska det övas, skaffas inspiration och ha roligt!
 
 

Fler bilder från Julaftonsmorgonen

Mer bilder från den härliga morgonen med min Prins <3
 
Pyret fick en julklapp från Pridde <3 Någon sam kan gissa vad det var? ;) 
 
Kärlek <3
 
Till Er Alla Från Oss Alla: En Riktig God Jul! / Stall Sjöström
 
Pyret mötte risslan och renfällen för första gången. Det var en spänd och uppblåst kille som inte var helt bekväm med situationen. Men han skötte sig otroligt bra!
 
 

Julafton

Dagen började på det bästa sättet, i stallet med min finaste Prins <3
 
 
 
 

Komma igång

Nu när snön är på plats har jag äntligen kunnat börja ta tag i ridningen igen. När det var isshalka + noll snö var det bara skritt som gällde. Wihoooo, NOT! Men nu när snön har kommit har jag kunnat sätta igång med lite trav och galopparbete för att sätta igång våra gammkroppar igen ;) Pyret har känts mycket pigg och glad. Så fort vi har kommit ner till åkerna har han velat trava direkt, haha! 
 
Det känns riktigt roligt att ha en så pigg och glad häst. Man känner verkligen hur energin har kommit tillbaka. Nu blir det att jobba upp flås och muskler ännu mer. För 2015 ska han ut på hoppbanorna med Syrran och förhoppningsvis dressyrbanorna med mig. Jag ska fortsätta jobba med att knäcka nedisttningskoden i trav!!
 
Känner mig riktigt råtaggad på år 2015!!!!
 
 

Rotfyllning

Fick som 25 år gammal påbörja min första rotfyllning i fredags (känns som att jag är påtok för ung för det. Men tji för det!). Det hela gick jättebra, jag trodde det skulle göra jätteont då många har berättat hur hemskt det är. Väntade hela undersökningen på att det skulle göra ont, kände dock bara några ilningar. Så, så hemskt var det! Fick inte skryta om att jag var så duktig ;)
 
På fredagnatt fick jag ta ipren och alvedon, för när bedövningen släppte började göra ont. 5 timmar efter att jag tagit tabletterna för natten vaknade jag av det gjorde så jäkla ont. Så 5.30 på lördagsmorgonen när jag gick på toa släppte jag en tår eller två. Lyckades somna om någon timme innan jag vaknade och klev upp igen. Mer alvedon/ipren och skicka ett SMS till tandis för att fråga om det här var vanligt. Fick veta att det kan ta någon dag innan det klingar av och att jag skulle höra av mig om det blev sämre. Sagt och gjort, alvedon och ipren under dagen för att frammåt kvällen känna smärtan klinga av!! Wihoooo!!
 
Vaknade i morrse och smärtan var nästan helt borta, men då var jag istället ännu mer svullen i munnen än tidigare, det syntes även på utsidan. Blev kallad hamster och att det såg ut som att jag hade en liten boll eller något i munnen. Ännu ett SMS till tandis för att fråga om svullnaden, och han ska försöka ge mig en tidig eller senare tid imorgon, för ev har jag fått en varbildning. Så imorgon får jag se vad han gör med min mun. Samtidigt som det är skönt att det kanske är klart snart så kom inte allting i en speciellt bra tajming nu inför jul :P
 
 

Winterland

Welcome to my life!
 
 

Återblick

I snart 2 år har han funnits vid min sida. Det har gått mycket upp och ner, men jag är glad att jag vågade följa mitt hjärta och köpa honom! För hur man än vrider och vänder på det så är han min största skatt här i livet, jag fick en ny bästa vän!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Julpyntat och ätit Julbord i Stallet

Mysfaktor på hög nivå. Julpynt, god mat och trevligt sällskap.
 
 

Åkern

Ikväll fick Jag och Pyret sällskap av Mamma och Pridde. Wihooo!
 
Vi skrittade ner till åkern och red lite i alla gångarter. Det blev tyvärr inget jättepass då kylan har tagit ut sin rätt, det var hårt i backen! Åkern var fortfarande mjukare än själva ridbanan, men den var så pass hård att jag kände att jag inte villa rida allt för länge. Men jag hann känna igenom Pyret i alla gångarter och han kändes faktiskt riktigt trevlig! han var mjuk och fin med en bra bjudning. TUMMEN UPP! 
 
Mamma travade duktigt omkring med Pridde innan vi valde att skritta en extrasväng i skogen. Allt som allt var vi ute i ca 1 timme. Båda killarna skötte sig super! :)
 
My dreams came true when I met you!
 
 

December månad

Julpyntat, julmusik, tagit fram och klätt julgranen, plockat fram alla klappar.
Nu fattas bara snön och sedan är allt perfekt!
 
Det är tur att vi ha höåkerna att rida på nu när det är fruset i backen. Varannan dag blir det ett pass nere på åkern med trav/galopparbete och varannan dag blir det PW med Pyret eller skrittjobb. Det är så det har sett ut den senaste veckan iaf :) Det är en go och glad kille som man möts av efter jobbet!
 
Nu till helgen ska vi Julpynt och Julbord i stallet! MYYYYS! <3
 
 

RSS 2.0