Hippodag Nr.1

Idag drog Jag, Syrran och Mamma in killarna till Hippo för att trimma lite i två dagar :) Lastningen gick bra och killarna skötte sig hela vägen. Phu, var faktiskt lite nervös över Pyret då han knappt åkt finka på över ett år!
 
Syrran värmde upp Pridde och Mamma värmde upp Pyret innan de bytte hästar med varandra. Mamma var jätteduktig och travade till och med utan att svimma av alla intryck ;)
 
När de bytte hästar tog Syrran och galopperade fram honom lite innan de hoppade några språng på ett enkelhinder och när det känds bra gick de över på en tvåkombination. Fokusen idag var att hitta ett bättre tempo och att han skulle hålla koll på sina egna hovar (Självklart att syrran skulle sitta kvar också. Fniss) Allt eftersom passet gick så gick det bättre för dom, men det finns en del att öva på, men man är ju aldrig fullärd ;)
 
Både ryttare och häst slet och kämpade tappert! En stor förändring som syntes idag var att Syrran kunde ta snävare svängar i galoppen, sitta ner och samtidigt ta i honom utan att han bröt av eller gjorde sjuttioelva galoppombyten som förut, så där syns det att han har stärkt sig, men det är mycket jobb kvar!
 
Imorgon ska Camilla komma och känna igenom honom och så ska jag träna. RÅTAGGAD!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo