April - September

Så länge har jag varit utan Pyret. Kan än idag komma på mig själv att tänka att det att är någonting jag har glömt, men lika snabbt som tanken blivit tänkt så knyter sig magen och hjärtat när det slår mig att han faktiskt är borta. Jag har inte glömt någonting. Det är inget vi längre. 
 
Att man kan sakna någon så att det gör ont trodde jag inte att jag skulle uppleva igen, speciellt inte efter att jag blev tvungen att låta min andra hälft Holle somna in 2013. Efter honom var jag naiv och trodde att resten skulle bli en barnlek. Ledsen ja, men inte så att det känns som att själen går i tusen bitar.
 
Men det är ingen skillnad på min hjärtehäst Holle och min hjärtehäst Pyret. Jag har haft den otroliga turen att få ha två fina själar i min ägo. Alla år vi fått tillsammans. Alltså, jag saknar tom att behandla den jäkla muggen.
 
Våra ridturer. Träningar. Mysstunder. Markservicen. Mocka hagen med dig som sällskap. Jag saknar allting som gjorde att det blev ett vi <3
 
 
Men nu börjar en ny tid. Har tidigare mailat Hippologum för att ställa mig på kö för att få börja rida hos dom igen. Vill inte sluta med hästar men känner mig nöjd tillsvidare med att inte vara en hästägare. Så, tanken är att bli ridskoleryttare igen. Det känns både roligt och nervöst. Jag har även hunnit vara på Hippologum och myst en del med Wille. En fuxkille som är några äpplen lägre än Pyret.. Han har fina ögon och till en viss del påminner han om Pyret.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo