Kräfta 22 juni – 22 juli

Är kräftan ditt stjärntecken? Då är du förmodligen en ganska känslig, emotionell personlighetstyp. Kräftor kan ha lite dåligt självförtroende och tycker ofta att de är otillräckliga, att de kan göra bättre ifrån sig eller att de kan hjälpa till mer. De behöver bekräftelse, behöver höra av andra att de duger.

Kräftor har en stark anknytning till hemmet och familjen. Som föräldrar är de hängivna men de tar även gärna hand om sina vänner. De är väldigt empatiska och omtänksamma, har lätt för att kunna sätta sig in i andras situationer och se saker ur andra människors synvinklar.

Kräftan har en stark nostalgikänsla. De är lite konservativa, gillar att hålla fast vid gamla traditioner och samlar gärna på sig gamla minnessaker som de vägrar slänga.

En del kräftor kan visa en kall och lite opersonlig sida utåt medan de innerst inne är väldigt känsliga, så känsliga att de ogärna släpper andra inpå livet. De kan också vara lite labila till humöret och är snabba till känsloväxlingar. Kräftor oroar sig mycket och ofta i onödan och de behöver andra människors stöd.

Kräfta och vädur: De här två stjärntecknen brukar inte passa ihop så bra. Kräftan är lite för försiktig av sig för att väduren ska få tillräckligt mycket stimulans. Kanske vill kräftan stanna hemma på fredagskvällen medan väduren hellre går ut och roar sig? Så kan det vara även i sängen.

Kräfta och oxe: Er kärlek kan växa sig stark. Ni är båda intresserade av något långvarigt och stabilt. Dessutom förstår ni varandra och kan hjälpa varandra. Er kärlek blir bara starkare ju längre ni är tillsammans.

Kräfta och tvilling: Det är lätt hänt att kräftan faller för tvillingens charmiga och spännande sätt men på sikt kan det göra kräftan osäker i sin roll som partner. Konflikter kan uppstå på grund av att kräftan tycker om att vara för sig själv hemma medan tvillingen är mer för umgänge med olika människor. Det blir svårt att hålla liv i det här förhållandet på sikt.

Kräfta och kräfta: Tyvärr är två kräftor alltför lika till sättet för att det ska fungera. De är båda passiva och känsliga till sättet, ingen tar riktigt initiativ. Båda kan tycka att de offrar väldigt mycket för förhållandet vilket senare kan resultera i negativa spänningar mellan de två. I sängen kan det dock hetta till.

Kräfta och lejon: Lejonet får kräftan att känna sig trygg och säker. Kräftan behöver stabilitet som lejonet kan ge denne. Det är viktigt för det här paret att lejonet får bli den dominanta part han/hon passar att vara medan kräftan får ta en mer undergiven roll.

Kräfta och jungfru: Trots att dessa två stjärntecken är väldigt olika så passar de ganska bra ihop. Jungfrun får spela den praktiska parten medan kräftan får stå för känslorna. Jungfrun är stabil vilket kräftan tycker om och behöver. Eventuellt kan det bli lite för mycket gullande och ompysslande i den här relationen.

Kräfta och våg: Det är inte alls ovanligt att en kräfta och en våg börjar dejta och finner varandra intressanta. Däremot kanske de inte passar så bra ihop i längre relationer. Vågen tycker förmodligen att kräftan är alltför velig och ombytlig. Vågen är mer intellektuellt och socialt lagd och även där kan det skära sig.

Kräfta och skorpion: Kräftan är fascinerad av skorpionen eftersom denne, trots sin lite tystlåtna natur ändå är såpass stabil och målmedveten. Det ger stabilitet och trygghet som kräftan gillar. Skorpionen å sin sida fascineras av kräftans emotionella natur och det faktum att denne är så hängiven kärleken. Dessa två stjärntecken passar utmärkt ihop.

Kräfta och skytt: Dessa två stjärntecken vill helt olika saker. Skytten vill att livet ska befinna sig i ständig rörelse medan kräftan letar efter stabilitet i tillvaron. Kräftan vill bli lovad evig trohet medan skytten inte kan lova detta. Skytten kan bli uttråkad av kräftan och det finns risk för att han/hon är otrogen.

Kräfta och stenbock: Det finns risk för att kräftan inte tycker att stenbocken är tillräckligt hängiven kärleken utan bara bryr sig om världsliga ting. Kräftan tycker däremot om att stenbocken är trogen och stabil. De får sällan ekonomiska problem men särskilt mycket passion hittar man inte hos den här kombinationen.

Kräfta och vattuman: Dessa två stjärntecken passar inte ihop optimalt. Kräftan tycker att vattumannen är alltför flyktig och föränderlig, vattumannen erbjuder inte den stabilitet som kräftan kräver. Dessutom tycker vattumannen att kräftan är alltför konservativ och inte tillräckligt social av sig.

Kräfta och fisk: Den här relationen blir romantisk. Kräftan och fisken är två drömmare som faktiskt kompletterar varandra och kan jobba mot ett gemensamt mål och få det uppfyllt. Kräftan kan ge fisken stabilitet. Ni är båda väldigt förstående och empatiska och ni bråkar inte mycket. Ni passar helt enkelt väldigt bra ihop.

http://stjarntecken.theinformationguru.com/stjarntecken_krafta.htm


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo