Hej hej

Var ett tag sedan jag bloggade, ber om ursäkt, men jag har fullt upp med jobbet och hästen. Ska även hinna umgås med min sambo och vänner. Nu är jag tillbaka i alla fall :)

Har hunnit med dressyrträning för Johanna som gick superbra. Hade mycket galopparbete på volt, tränade på att minska galoppen och få igenom ställningen och dylikt. Roligt var det och jag märker hur mycket vi utvecklas för varje gång, skoj! Har även hunnit med lite skritt i skogen + galopparbete.

Idag skrittade jag fram i skogen och red sedan på banan. Tränade galoppfattningar då han inte riktigt vill fatta varje gång av någon underlig anledning. Valde att rida barbacka så att jag verkligen kom ner och nära honom ordenligt. Det gav resultat kan jag meddela, han var SUPERFIN! Han fattade galopp utan problem från både skritt och trav, han var även supermjuk och hade sug på bettet hela tiden. Hade ett leende på läpparna då jag for ut i skogen för att skritta av. Finponny jag har, älskar honom verkligen av hela mitt hjärta


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo