Ja nu är den gjord


Ja va då? vad är gjort ? Min första ridtur i Ström :) Kan väl säga som så att liiite fjärilar hade jag i magen eftersom jag visste att vi skulle rida efter stora vägen en bit tills vi kunde ta av mot Stöcke PF. Var ju faktiskt 4 år sedan som vi var tvugna att rida efter en trafikerad landsväg, i Håkisbyn räknas inte tycket jag :)

Men även om våra killar har lite myrkryp och överskottsenergi eftersom de senaste 4 veckorna bara egentligen har bestått av skritt eller vila pga att underlaget suger och dom i våra ögon är lite tittiga och fjolliga, så skötte dom sig snyggt. Iaf Holle :) Pridde hade en massa konstiga fyr för sig. Skyggade, pallnitade och var allmänt lite tvärtom i kväll :) och en blå busskur är tydligen jääättefarlig enligt honom. Även en vattenpöl tydligen ;)

Men förövrigt gick det super trots min oro för storvägen och alla bilar. Vi kunde både trava och galoppera och hade sån tur att vi fick se tåget på Botniabanan. Har gruvat mig lite för det eftersom vi rider både under och över banan på våra turer beroende på åt vilket håll vi far men som vanligt var killarna kolugna även fast vi galopperade när det dök upp. Och så farligt högt lät det inte heller, tack och lov säger jag bara.

Det enda som är dåligt är vädret. Fy så tråkigt det är med regn/blöt snö nästan hela tiden. Men snart kommer väl sommaren och skogen tinar upp för då kommer det tydligen många fina sandväga fram i skogen. Kan tydligen rida hur mycket som helst i skogen, det gillas! Så nu väntar vi bara på att vädergudarna ska vara snälla mot oss.

Ha det gott// Åsa



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo