TurboPridde

Tävlingen gick superbra och det var oerhört roligt att få "skutta" (Läs: lyfta lite extra på hovarna) över hinder igen. På framhoppningen efter att vi hoppat över första hinder och jag skulle ta igen Pridde började han små skutta och slänga med huvudet, haha. Det hör ju inte till vanligheterna men han tyckte det var så himla roligt så han vart lite övertaggad.

20 cm:
Lugn och fin runda. Pridde skötte sig finfint fast han hade en matte på ryggen som inte hoppat på ett antal år.

30 cm:
NU
visste Pridde vad som gällde så han ville först inte stå still i gången, utan trippa runt är ju så mycket roligare. Väl inne på banan så skulle jag trycka igång honom lite då jag bestämt mig för att gasa lite mer och köra lite snävare svängar för skojs skull. Ja vad ska man säga, jag han bara klämma åt lite med bena så for Pridde som skjuten ur en kanon. Fort gick det och jag han precis få igen honom innan första hindret. Haha Vi rejsade runt och jag småskrattade hela ritten.

Var så himla roligt att få känna energin och glädjen i Pridde då han fick skutta lite, han har verkligen saknat det. Samma gäller det med Mig, skrattar man och ler under tiden som man tävlar så är det nog tecken på lycka. En oerhöert rolig dag med trevligt folk, och mysiga hästar, vad mer kan man begära.. :)

//Jessika


Kommentarer
Postat av: alexandra

Japp det stämmer bra! jag köpte henne från surf för x antal år seda, hade henne några år sen såldes hon till en vän i djäkneboda:)

2012-03-14 @ 10:07:02 / URL: http://alexandrawedin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo