Tömkörningskurs för Anders Eriksson


I dag for vi in till Hippo med Pridde plutt. Jag hade fått en tömkörningskurs av flickorna i födelsedagspresent och i dag var det då dags :) Otroligt nog var jag inget nervös, bara taggad till tusen. Nervositeten hade jag i början på veckan men i dag var den som bortblåst.

Med mig som stöd och hjälp hade jag Sanna och Cicci, lite hjälp är aldrig fel. Pridde plutt skötte sig som vanligt super med mormor matte. Han vet att när det är jag så är det bara lugn och duktigt uppförande som gäller, inget annat ;)

Och jag kan lugnt säga till alla som inte har provat på en kurs för denna man, gör det!!! Han är otroligt lugn, pedagogisk och kan verkligen ta ner det till den nivå som man är på. Kan säga som så att efter en timme så var både jag och Pridde helt slut. Jag i huvudet och Pridde i kroppen, men oj vad roligt det var, och givande .

Väl tillbaka i stallet fick Holle jobba lite på lina med Sanna. Och vår lilla prins galopperade i båda varven efter lite övertalning från Sanna ;) Kan väl säga utan att ljuga att det var både en och två gånger som hans söta rumpa lyfte med bensprattel till :) Än kan han!

Är supernöjd och jätteglad över att jag fick denna möjlighet att få experthjälp och i lugn och ro få prova på detta med tömkörning. Nu kommer killarna att få "öva" med mig och nästa gång Anders kommer upp är det jag som anmäler mig till en fortsättningskurs, lita på det :)

En bild på oss idag :)




Sanna och Holle :)





Ha det gott// Åsa




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo