Veterinärbesök för killarna

Idag hade båda killarna tid hos veterinären för tandkontroll och vaccination kl 08.30 och kl 13.00 :)
 
Pridde var först ut. Han var superfin att dra och gick snällt på vågen. Han vägde hela 427 kg. Så vi måste banta ner skrutt ca 40 kg. Veterinären tyckte att han var fin i kroppen för sin ålder och det var minimalt som behövdes slipas av tänderna fast det var 2 år sedan han var hos en tandläkare senast. Han stod lika snällt i transporten hem :)
 
 
Sist ut var Pyret. Vi fick börja med att knyta fast handtaget till dörren fram på transporten. Han försökte öppna den 2 ggr men gav upp när man märkte att det inte gick. Han stod supersnällt under hela resan. Idag var det tyvärr inte Pyrets dag. Han var lite uppjagad och lite stressad när han ställdes in i en box för att vänta på sin tur. Det blev en del projekt inne i undersökningsrummet då han ryckte väldigt mycket i kroppen pga. lugnandet, fick något ryck och ville backa ur undersökningsspiltan (man kan inte stänga bak då han är för stor) m.m. Men i det stora hela är jag supernöjd över honom! Han vägde 644 kg. Så han går sakta men säker uppåt :)
 
 
Och utöver veterinären har vi gjort markservicen, plockat undan på stora ridbanan inför söndag, burit ner framhoppningshindret till lilla ridbanan, mockat ur Pyrets hage, kört till Stöcke PF och hämtat hinderstöd som vi får låna, fikat. Effektivt! :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo