Träning

Idag hade jag och Pyret våran första träning på, ja hur blir det nu, typ 11 månader. Sist jag tränade dressyr var för Lena i November förra året om jag inte minns helt fel.
 
Så ikväll, i storm och drivis red jag ett pass för Camilla på våran ridbana i Ström. Från början gick det inte bra. Det var en väldigt spänd kille som jag satt på. Efter en stund frågade Camilla om hon fick prova honom, och samtidigt som hon red berättade hon hur hon gjorde för att få honom att slappna av. Jag och Mamma fick verkligen se skillnad på hans höga form (som han gärna går i) och hans låga form.
 
Dagens pass gick ut på att få Pyret i en låg och avslappnad form, och att jag självklart skulle rida och komma ihåg den onödiga, men ack så viktiga andningen. Vi arbetade mycket på volten i skritt och trav. Jag fick hjälp med hur jag skulle rida för att kunna plocka fram Pyrets låga form. När vi hade arbetat igenom skritten började vi lägga in små travsträckor i nedsittning. Vi började med några steg och avslutade med två varv på volten. Och det är mycket nedsittning när det kommer till mig.Haha! Och jag flög eller skumpade inte av. Inte den snabbaste traven men vi travade!! WIHOOOO!! 
 
Allt eftersom passet gick förstod vi varandra bättre och bättre och efteråt kände jag mig verkligen full av energi och lycka! Jag sitter på min alldeles egna sagohäst och vi travade två varv på volten!! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo