Sakta men säkert

Så går det frammåt. Då Pyret redan hade skrittat 30 min/dag i ca 11 dagar innan veterinärbesöket så är vi uppe i drygt 4 veckor skritt 30 min/dag nu då det har gått 2 veckor sedan veterinärbesöket. Han sköter sig riktigt bra om man tänker på att han har gått från att träna aktivt 5 dagar vecka till att ha gått ner till 30/min dag i ca 4 veckor. Från och med igår har han fått gå upp på 45 min dag, och nu blir det 45/min skritt dag i 2 veckor innan vi går upp på en 60 min/dag skritt i 2 veckor. Sedan vankas de återbesök för att ultraljuda och se hur skadan har tagit sig. 
 
Han är pigg och vaken, lite tittig och sist jag red var han en tickande bomb (för att vara honom). Haha! Han hoppade lätt till och var skvättig, spänd och uppblåst (bästa beskrivningen). Men förutom det passet så har han varit väldigt lugn och bara lite tittig. Så han sköter sig killen!
 
På måndag ska jag införskaffa kyllera. Rekomendationen var att skölja benet kallt efter varje skrittpass men då det börjar vara kallt (minusgrader) i regel  när vi varit där då har jag inte velat kyla ner benet för att sedan släppa ut honom i hagen men ett blött och nedkylt ben, så jag kontakta veterinären och frågade om kyllera och om de skulle kunna vara ett alternativ, och det var det! 
 
Förutom det så händer det inte så mycke på hästfronten. Vi tar var dag som det kommer helt enkelt :) 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo