Lite nytt från oss.

I dagsläget så ser det ut så här för grabbarna grus :
 
Lucky: Han tuffar på som vanligt, har haft det lite jobbigt efter poolpartyt men nu äntligen landat igen. Tog sin lilla tid men med mat i boxen efter ridturen så har han sakta men säkert hittat tillbaka till tryggheten i boxen igen, vilket jag tackar för. Har även haft 2 st tjejer som provridit Lucky och den ena ska rida Lucky på Onsdagar, och den andra tjejen är lite flytande pga oregelbunda arbetstider, hon hör av sig om möjlighet finns. Att få ha hjälp 2 dagar i veckan tackar jag för. Dels har jag långa arbetsdagar ( typ 7-17 ) måndag tom Onsdag men har då ist något lättare torsdagar och fredagar men snittar i genomsnitt ca 45 timmar i veckan med barnen och utöver det ligger då möten och utbildningar på kvällstid. Så 2 dagar med ridhjälp är guld värt för kör det då ihop sig någon dag kan jag bara göra markservicen och sätta vila på prinsen så kapar jag mycket tid där.
 
Pyret: Där har Sanna och han äntligen hittat en bra dressyrsadel som passar båda två, så himla härligt! Så nu när Sanna håller på att räta till sitt sneda bäcken i kombination med en passande sadel ger det förhoppningsvis ridningen en bra knuff framåt ☺ Däremot så har Pyret blivit lite orolig i sin mage sedan vi ökade på hans mängd med hösilage så där kommer vi att backa tillbaka ett steg och gå tillbaka till tidigare givor, dvs morgon och em blir hösilage och natten och nätet blir torrhö, då stabiliseras förhoppningsvis lilla kistan hon Pyret igen. Inte roligt med diarré hos fina killen.
 
Pridde då: Ja där är lyckan stor och vi vågar äntligen börja att tro att det löser sig med hans hornhinneskada. Men....vi tar inte ut någon seger i förskott, för vi vet sedan tidigare att det inte alltid går som det är tänkt! Men en strimma hopp en liten segerdans har vi vågat oss på ☺ Så nu är det bara att invänta nästa vet besök och så håller vi alla tummar, tår, tassar & hovar på att det besöket blir vårt sista! Denna skaderesa påbörjades den 18:de Januari så nu tycker jag verkligen att vi människor borde få andas ut och att lillvännen kan få slippa sin mask, håller ni inte med!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo