Vi vann högsta vinsten!!

I dag var det vår tur att dra vinstlotten. Ofta upplever jag att vi får en nitlott efter en nitlott, alltid nära men ändå ingen vinst. Men i dag, i dag så drog vi högvinsten utan dess like!
 
Att en människa ( läs: jag! ) kan ha så mycket tårar hade jag ingen aning om, och nu pratar vi ändå glädjetårar. Jag trodde aldrig att det skulle sluta att rinna, men till slut avtog dom ändå och världens härligaste lugn infann sig i magen. Äntligen är det vår tur!!
 
När Jessika hörde av sig om Pridde och hans öga, ja då han jag tänka när jag hörde gråten i andra änden på telefonen, att nu.....nu är det fan kört! Men sen efter många om och men så kom då beskedet vi alla väntat på i 83! dagar......Köttbullen aka Pridde plutt är nu äntligen friskförklarad ♥ Vilken härlig Påskprsent som Sanna uttryckte det ♥
 
Lyckan är stor hos Ahlenius och nu hägrar en påskresa till stugan ännu mer! Att få fara dit, byta miljö och veta att allt är okej, ja den känslan är svår att beskriva. Kan nog bara förstås om man själv upplevt denna väntan, vecka ut och vecka in, för att till slut få detta underbara besked, jösses sååååå skönt!!
 
Jag vill passa på att verkligen lyfta och berömma Evidensia för all hjälp som vi fått! Ingen fråga har varit för liten, dom har kommit när som, som vi har haft behov att ett besök, svarat tålmodigt på alla frågor. Och att få se deras äkta glädje när hornhinnan för första gången var fylld med blodkärl och äntligen började att fastna, ja det var oerhört starkt! Deras lyckotårar flödade lika mycket som våra, deras glädje var lika stor som våran, och det visar i mina ögon på ett äkta engagemang och en oerhört stark empatikänsla! Tack för allt ni gjort, för oss och för Priddeplutt. Tack för er tro och er vilja att inte ge upp, det betyder oerhört mycket för oss ♥
 
Vår älskade lilla 25:åring som fixade detta som den Kung han är ♥
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo