Efter 7 sorger och 8:a bedrövelser.....

Och en helt annan sommarsemester än vad vi hade planerat för så ser vi nu kanske ( peppar peppar ) ljuset i slutet av tunneln......Om vi har tur vill säga.....tur som vi tyvärr sällan har!
 
Men om jag ska utvärdera det som hänt till i dag så ser det verkligen positivt ut! Den 4 stegsbehandling som vi fick av vetten den 20/6 ( för 24 dagar sedan ) har tack och lov gett resultat ☺ Normalt skulle det ta ca 10-14 dagar men eftersom Pyret är som Pyret är ♥ Så vi får alltid räkna med det, men även lägga till det dubbla och lite mer, för Pyret behöver så mycket längre tid än andra hästar för att läka.
 
Men nu ser vi resultat och det är vi verkligen tacksamma för. Denna behandling, grönbete, stooooa hagar att röra sig på samt sommarlov har gjort att det verkligen gått åt rätt håll ☺ 
 
Pyrets ben i dag nu på morgonen.
 
 
 
Om vi jämför denna sväng med den för 4:a år sedan så har det verkligen gått bra denna gång! Nu var det aldrig lika illa som då, men det var på god väg tyvärr. Men eftersom vi känner vår kille så tog vi ut vetten direkt och tack vare det samt denna 4:stegsbehandling lyckades vi stoppa denna muggexplosition i tid, tack och lov. Så förhoppningsvis! är det kanske så gott som bra om en månad eller så ☺ Ska bli oerhört spännande att se om vi har sådan tur att vi kanske kan få bort det mesta i muggväg. Allt kommer med all sannolikhet inte att gå att få bort, men kan vi få det bättre än vad det varit under dessa 4 år så blir vi mer än väl nöjd med resultatet. Helt muggfri tror jag aldrig att vi kan få honom, men så länge det blir bättre och bättre är vi nöjda med det! 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo