Tack och lov

så går det frammåt med Pyrets ben ☺ Peppar peppar så verkar denna 4 stegsbehandlig ge resultat. Nu är det inte dags än att ropa Hej än men vi håller tummarna för att det fortsätter i denna positiva riktning!
 
I dag for vi ut på en liten sväng på pigga och glada killar och dagen till ära hade jag Pyrets dressyrsadel och jösses så skön den är. Mjuk som dunbolster ( jämfört med min ) och jag sitter som en smäck i den, skulle kunna galoppa till månen och tillbaka om det gick ☺
 
Bytte även beteshage i dag, till den större och som lyx och grädde på moset i år så har vi en vattentank precis bredvid hagen så från och med nu slipper vi släpa vattendunkar från stallet som vi gjort under alla somrar som vi stått i Ström, så himla skönt för min rygg!
 
I morgon bär det av tidigt igen för en morgontur samt behandling ( Vi behandlar 2 ggr/dag ) för om allt går som det är tänkt ( vi törs knappt planera ngt ) så kommer vi att rulla iväg några dagar. Inte så långt som till Göteborg men ändock en liten tur på några dagar. Då kommer killarna att bara skrota runt i hagen några dagar och bara ta det lugnt ♥ Vi kommer att ha hjälp med behandlingen och vi är inte längre bort än att det går att ta sig hem relativt fort om det skulle bli ngt med benet.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo