Uppdatering om Lucky

I morgon är det 14 dagar sedan veterinären var ut och undersökte Lucky. Redan när hon tittade på Lucky såg hon samma som jag, denna fruktansvärda ansträngning för att andas. Redan där i boxen så påbörjades undersökningen som sedan flyttades ut i stallgången för att gå ner med kameran för en närmare till på hans luftvägar.
 
Det var ingen trevlig syn, fullt, och då menar jag verkligen fullt med slem så det var inte konstigt att han hostat och slemmat en massa och verkligen hade det tungt med andningen. Men det var inte bara det som kom fram under undersökningen, utan tyvärr har den ena "sidan" av passagen ner till luftrören fallit i hop/sjunkit ihop. Så även om han blir helt frisk i sina luftrör så kommer han aldrig att syresätta sig fullt ut 😞 Det var så pass mycket så hade han varit yngre så hade det blivit operation. 
 
Men i dag var det då äntligen dags att få sitta upp på finaste Prinsen igen  ❤️  Har inte ridit på 3 veckor så abstinensen har varit stoooor, men det värsta har ändå varit denna väntan för att se om och hur han skulle svara på sin medicin. Och han har blivit bättre, med full dos medicin, inte helt bra, men bättre. Så nu är det bara att vänta, ge det sista av medicinen och se vart det landar någonstans. Som sagt, eftersom det inte är bara en faktor att ta hänsyn till ( astman ) utan två ( luftvägspassagen ) så får vi se hur det blir. 
 
Men lyckan i dag, när jag hämtade finaste Prinsen, och han som vanligt kommer med sin mule och gosade och vi sedan kunde fara ut på en härlig skrittsväng ( trots skitväder ) ja den var helt underbar i hela kroppen  ❤️   När finaste Prinsen lägger huvudet mot bröstet och vill att jag kliar honom bakom öronen, ja då är inte tårarna långt borta. Tänk vilken tur jag har haft, som har fått ha denna vackra själ som min alldeles egna vän i snart 3 år, min finaste Lucky som från dag 1 på ridskolan klev rakt in i mitt hjärta och där har han stannat. Nu hoppas jag bara på fler härliga år tillsammans, med min fina Prins   ❤️ 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo