Men gissa vad....


I dag var det gamla matte som dök upp i Diesel Doris (Ja, dom kallar bilen för det) Hm tänkte jag....vad ska hon hitta på i dag då??? Är det någon av mitt folk som jag rör mig med som är lite knepig så är det hon...

Men det började ju bra, kom ska vi gå på en prommis sa hon när hon dök upp i hagen, ja en prommis kan ju inte bli någonting annat än en prommis tänkte jag.....men då ni, då har ni aldrig varit på prommis med gamla matte!!

Herre gud, vet ni vad hon gör ? Hon ligger på backen mitt framför mina fötter och krälar, muttrar om inställningar, focus och bländaröppningar kontra slutartider :/ Alltså jag fattar ingenting!!

Var och varannan meter lindar hon grimskaftet runt halsen och säger : Nu står du stilla här för ljuset är så fint och motivet super, sedan lägger hon sig på backen eller plumsar ut i snön för att fota!! Herre min skapare, ska det vara en prommis? Att stå stilla och titta på när hon kryper runt i snön....Sanna!!! Var är du dessa dagar när du skickar denna tokiga kvinna på mig??

En gång blev jag så less. När jag hade puffat på henne 3!!! gånger och hon alla gångerna sa att hon snart var klar men aldrig klev upp igen, ja då gick jag.....Gissa om det blev fart på tanten då ;) Har aldrig sett na så snabbt upp på fötter någon gång :) Rekord skulle jag tro, om inte annat snudd på iaf .

Ja ni ser, inte har jag det lätt alla dagar. Men hon är snäll i alla fall, i dag hade hon fickan full med godis, mums var det så egentligen ska jag ju inte klaga men det får inte bli någon vana detta med att krypa runt och fota på vår prommis. På våra prommisar är det mig och endast mig som hon ska ägna sig åt. Fota får hon vackert göra på annan tid. Så de så.....

Hälsningar Holle.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo