Vi överlevde

Både jag, Jessika och Pyret :) Vi skulle medicinera och fixa bakbenen i kväll eftersom Sanna jobbade till 21.15. Kan lugnt säga utan att ljuga att jag var skitnervös!! Länge sedan jag sprutade överlag och nu till på köpet en häst som jag inte riktigt känner, och han känner ju inte mig på samma sätt som han känner Sanna.
 
Kan säga utan att överdriva att det gick mer än en kanyl men till slut var det klart och hästen levde i allra bästa välmåga. Men jag, jag var alldeles skakis och svetten bara rann när det äntligen var över :) Lycklig mormormatte insåg att jag fixade även det här utan allt för stora nervösa utbrott. Var bara Jessika som fick sig en skopa när det egentligen var Pyret som ställde till det :)
 
Han skötte sig super på prommisen och även när vi tvättade benen. Inga försök att få sin väg utan i dag lyssnade han bra och accepterade mina direktiv och önskemål....STORT framsteg :) Lycklig är jag att det är över, lommer att sova gott i natt!!
 
 
 
Pridde plutt hade prommis i dag eftersom han linades i alla gångarter i går. Så tillsammans med Rufus så blev det en prommis efter den torra stora vägen. Tur att våra killar totaldissar trafiken för det går en hel del så det är bra träning att fara efter vägen med jämna mellanrum, typ varje dag nästan :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo