Vad händer just nu

Dressyrträningen i Torsdags gick kattskit. Jag sjönk som en sten och drog Pyret med mig. Mer än så behöver vi inte gå in på den träningen. Men det positiva som jag fick med mig från den träningen är att jag verkligen kan säga och stå för vilken stor utveckling jag har gjort i min egen ridning och med Pyret. Det har gått uppför och uppför, även fast jag tycker att det inte har hänt så mycket bitvis, men när vi föll tillbaka på ruta ett igen i torsdags så kunde jag verkligen se och känna det utveckling som har hänt under den korta tiden som vi har tränat och fått hjälp.
 
Nu taggar vi (eller kanske jag) dressyrträning till veckan och nu jävlar ska vi inte sjunka mer. Nu ska vi upp till ytan igen! 
 
För övrigt så är det skritt som gäller just nu då backen är hård. Så på den fronten händer der inte så mycket. Jag jobbar med en hemläxa från senaste träningen och på torsdag får jag se om det gett resultat eller inte ;) Planen är även att vi ska klippa stora gula till veckan då det rinner om honom efter en träning i ridhuset. Jag får se vilken dag som vi gör det. Kanske ska försöka fixa det imorgon? Det blir iallafall våran premiärklippning.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo