Zarelle

Vickan är bortrest i några dagar (söndag till fred-, lördag?) och då tar jag hand om hennes tös. Det är markservicen (mocka, hö, vatten, kraft) och lite motionering som ska göras med henne under dagarna framöver.
 
Tanken är att jag ska ta henne på lina de dagar som det är fint väder ute och turen har varit på min (våran) sida både igår och idag. Igår blev det travjobb på lina i ca 15 min och hon skötte sig super. Hon blev lite spänd och fundersam när det körde förbi några skotrar men så fort jag bad henne att jobba på så la hon fokusen på att arbeta igen. Hon var lugn och sansad och verkade allmänt nöjd när passet var avklarat :)
 
Idag blev det trav och galoppjobb på lina. Förutom att hon fick rulla på i trav och galopp så tränade vi en del på tempoväxlingar. Och även idag skötte hon sig super. Hon var lugnt och avslappnad till största delen av passet :) Det blev en pass på ca 15 min och sedan avslutade vi då allting gick så bra. Så nu hoppas jag på ännu fler fina dagar så att jag fortsätta med longeringen då det har gått så bra de dagar som jag har haft henne helt själv!! Hoppas!!
 
Förutom markservicen och longeringen så har det blivit mycket borstning och mys. Hon hälsar till matte <3
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo